ELS CENTRES ES TANCARAN DES DE DEMÀ

El Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miguel Soler, ha enviat una carta als directors i les directores dels centres docents donant instruccions per al funcionament dels mateixos els dies 23 i 24 de març:

«demà 23 de març romandran tancats tots els centres educatius que no han estat de vacances aquesta setmana, així com tots els centres que, independentment del període vacacional, ja tenen resolts els procediments indicats en la citada Resolució. En aquells centres que han estat de vacances aquesta setmana i encara no tinguen acordats els procediments de comunicació amb les famílies, amb l’alumnat i el treball coordinat del professorat, la direcció es posarà en contacte amb les persones que han d’assistir demà 23 de març per a prendre aquestes decisions.

El 24 de març quedaran tancats tots els centres educatius fins a nova comunicació. Els equips directius estaran a la disposició dels requeriments que els faça l’administració educativa per a fer les tasques específiques que se’ls indiquen i tot el personal del centre estarà a la disposició de l’equip directiu de manera que l’atenció a l’alumnat i a les seues famílies estiga garantida i es puguen dur a terme les activitats educatives de manera no presencial».

CARTA

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *