NOS SUMAMOS A LA PETICIÓN DEL STEPV

(Del muro de STEPV)

Catalunya ha decidit reprendre l’activitat lectiva després de Nadal el dia 11 de gener i realitzar tests massius al professorat. Es justifica aquesta mesura per la previsió d’increment de casos durant les festes de Nadal i guanyar alguns dies més abans de la represa de l’activitat lectiva per a detectar possibles casos nous després dels encontres familiars de Nadal i Cap d’Any.

Al País Valencià, on l’evolució dels contagis per coronavirus va en augment, caldria establir la mateixa mesura que a Catalunya. La Generalitat Valenciana ha endurit les restriccions durant el Nadal i el President de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que de moment es manté el calendari escolar però no descarta ajornar la represa de les classes segons com evolucione la pandèmia.
Des de STEPV considerem que és millor anunciar ja aquesta mesura per tal que les famílies es puguen organitzar amb temps i no haver d’estar amb la incertesa de prendre eixa decisió, o no, a última hora.
És per això que el Sindicat ha sol·licitat aquest matí a la Conselleria d’Educació que es prenga aquesta mesura ja i s’anuncie el més prompte possible. D’aquesta manera hi haurà més garanties que el retorn a l’escola després de Nadal es durà a terme amb més seguretat.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *