EL STEPV TAMBIÉN LO PIDE (HAGAN CASO POR UNA VEZ)

Ayer Marzà y Barceló dijeron que nanai. Hoy es el turno de Puig y Barceló. Pinta mal, compañeros.

De la web del sindicato:

L’augment dels contagis per coronavirus s’ha mostrat imparable en el passat mes de desembre i la previsió és que s’incremente encara més després de les vacances de Nadal, fet que aconsella no reprendre l’activitat lectiva el dia 7 de gener, com està previst, sinó, en tot cas, dilluns 11 de gener com a molt prompte. Altres territoris de l’estat també ho han fet, per no parlar de països europeus on han tancat les escoles durant dues setmanes després de les festes de Nadal.
Tot i que aquesta mesura s’està estudiant ara mateix per part de la Generalitat, STEPV insisteix en la necessitat de prendre-la, com ja va proposar el passat 18 de desembre, abans de començar les vacances de Nadal.
En eixe sentit caldria anunciar ja aquesta mesura per tal que les famílies es puguen organitzar amb temps i no haver d’estar amb la incertesa de prendre eixa decisió, o no, a última hora.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *