STEPV Y ANPE TAMBIÉN DENUNCIAN

De la web del sindicato STEPV
El Ministeri es remet a les competències de les comunitats autònomes, decisió que demostra la descoordinació davant d’un problema sense precedents i amb un Estat d’Alarma que permetria unificar criteris en totes les comunitats autònomes.

Les autoritats sanitàries no deixen de repetir, davant el greu desbordament que estan patint tot els serveis sanitaris, que s’evite qualsevol desplaçament que no siga essencial. Resulta imperatiu, davant la gravetat de la situació en què ens trobem immersos, que cap docent ni equip directiu acudisca als centres educatius per evitar qualsevol contagi i no contribuir amb l’expansió de virus. A més, les tasques que han de realitzar en els centres les poden realitzar perfectament en els seus domicilis.
Només s’haurien d’obrir en cas que es requerisca per les autoritats competents l’obertura dels centres per necessitats davant la sobrecàrrega dels centres sanitaris o qualsevol altra circumstància que es determine.
Per tot això, STEPV i ANPE, davant aquesta situació tan irresponsable, han presentat avui mateix conjuntament la denúncia a la Conselleria davant la Inspecció de Treball.
Estem pensant en el bé no només dels docents, sinó en el conjunt de la ciutadania, ja que cada desplaçament implica multiplicar exponencialment el risc de contagi i impedeix posar fre a aquesta greu crisi sanitària, social i econòmica.

Print Friendly, PDF & Email

1 pensamiento sobre “STEPV Y ANPE TAMBIÉN DENUNCIAN

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *