STEPV TAMBIÉN ACIERTA

De la página del sindicato.

Davant l’increment imparable de casos per COVID-19, que està obligant al confinament de moltes aules, STEPV sol·licita a la Conselleria d’Educació que s’aprofiten les vacances escolars de Nadal per acabar de vacunar l’alumnat que ha quedat pendent en aquesta primera fase de vacunació en els centres escolars.

A més, el Sindicat exigeix que en la represa de les activitats lectives tots els centres educatius disposen del material anti-COVID necessari per continuar fent front a la pandèmia.
Igualment, sol·licitem a la Conselleria que valore la situació de l’evolució de la pandèmia abans de la incorporació de l’alumnat als centres educatius després de Nadal i prenga les mesures necessàries perquè s’evite un possible increment dels contagis.
I, finalment, instem al govern valencià a accelerar la vacunació amb la tercera dosi al professorat que així ho necessite el més prompte possible perquè el retorn a l’activitat lectiva siga el més segura possible.

Print Friendly, PDF & Email

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *